• Αρχική
  • Κουφώματα αλουμινίου Πολιτεία

κουφωματα αλουμινιου Πολιτεία

 

 FB Google Maps 

Kουφώματα αλουμινίου Πολιτεία

Είμαστε πιστοποιημένος κατασκευαστής της Alumil και προσφέρουμε υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του κλάδου σε προνομιακές χρεώσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υλικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έχοντας στη διάθεσή μας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών το οποίο συνεχώς διευρύνουμε, μπορούμε και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς με τη συνέπεια και αξιοπιστία του ονόματός μας.

Στη δημιουργία νέων συνεργασιών θεωρούμε οτι πάντα υπάρχει όφελος. Θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε στην υλοποίηση των έργων σας

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά απο τα 

Ενδεικτικά, δείτε τα ακόλουθα επίκαιρα προϊόντα:
S440

SMARTIA S440

Η ALUMIL, ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαντώντας στις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενεργειακών επιδόσεων, δηµιούργησε το νέο προηγµένο θερµοµονωτικό συρόµενο σύστηµα smartia S440, το οποίο ανταποκρίνεται άριστα και καθίσταται στην υλοποίηση ιδιαίτερα κοµψών κατασκευών, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στην Δυτική Ευρώπη.

S67

SMARTIA S67

Το smartia S67 αποτελεί το νέο ολοκληρωμένο ανοιγόμενο σύστημα της ALUMIL, το οποίο συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση μαζί με υψηλή κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.

S560

SMARTIA S560

Το S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούμενο συρόμενο σύστημα που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ευελιξία στην κατασκευή και είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Διασφαλίζει ποιοτική κατασκευή λόγω της στιβαρότητας των προφίλ και δίνει τη δυνατότητα «πλαισίωσης» τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για ισχυρότερη σύνδεση των προφίλ, προσφέροντας παράλληλα και οικονομική κατασκευή.

PG120P

SMARTIA PG120P MYKONOS Βιοκλιματικές Πέργκολες

Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές κατασκευές έως 6.2 x 4.5 m.

Επικοινωνία
  • Δημοσθένους & Αγ. Πάντων, Καλλιθέα 176 72
  • 210 9525116
  • 6909 104260

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 155922003000